Telecom

Genom lång erfarenhet vet vi vad som krävs för installationer i krävande miljöer. Vi levererar användarvänliga och täta kapslingar anpassade till era behov. Läs mer »

Snabbkoppling

Snabbkopplingar för industri och bevattning har alltid varit ett basområde inom Tykoflex verksamhet. Kardankoppling M42 är vår egen snabbkoppling för rör- och slangsystem med en lika enkel som genial konstruktion. Läs mer »

Bevattning

Bevattning är sedan 40 år en av Tykoflex specialiteter. Vi är ett av Nordens ledande företag när det gäller utveckling, tillverkning, projektering och installation av kompletta bevattningsanläggningar för de mest skiftande behov. Läs mer »

Produktkatalog

Här kan du söka i vårt produktsortiment online.
Vi har samlat produktinformation, E-nummer, Telia nummer, produktblad och arbetsinstruktioner på ett och samma ställe för att det ska bli smidigt att söka efter den information du behöver.
Välkommen in!

Från idé till färdig produkt

Tykoflex AB är ett modernt verkstadsföretag med egen produktutveckling, försäljningskontor och produktionsanläggning i Tyresö strax söder om Stockholm. Här tillverkar vi under egna varumärken främst högkvalitativa kapslingar för skarvning och terminering av optokablar i luft, mark och hav. Vi har sedan mer än 40 år tillverkat kopplingselement för rörsystem och bevattningsanläggningar.

 

Att jobba nära våra kunder löper som en röd tråd genom vår verksamhet. Metoder för att smidigt ta fram funktionella och fältmässiga prototyper är basen för en gemensam och framgångsrik produktutveckling. När allt fler företag väljer att placera tillverkningen i utvecklingsländer satsar Tykoflex på tillverkning i Sverige - ’Made in Tyresö’. En process där kunddialogen kontinuerligt förs från idé till godkännande av slutprodukt.

 

Förutom egen tillverkning har vi även ett brett och djupt standardsortiment av agenturprodukter vilket innebär att vi kan erbjuda, totallösningar vid omfattande projekt, och snabba korrekta leveranser. Yrkesskicklig personal arbetar med djupdragning, hydroformning, skärande bearbetning, svetsning och montering. Resultatet blir helhetslösningar som kräver lite service med låg total kostnad över produktens livslängd.

Vi är miljöcertifierade!

Sedan 2009 är vi certifierade enligt ISO 14001.
Läs mer »

För oss är kvalitet viktigt!

Läs mer om hur vi arbetar för att säkerställa en hög kvalitet. Läs mer »

Nyheter

Jul och nyår!

Vi stänger för julledighet den 23:e december kl.12.00. Vi öppnar åter den 2:a januari kl. 08.00.
 

Nu finns vi på Facebook! Följ oss på Tykoflex i vår vardag.
Vi kommer dela med oss av såväl stort som smått, produktnyheter, tips och idéer.

Varmt välkomna att kommunicera med oss på Facebook!

Ladda hem våra broschyrer här

Optofibersortiment
Skarvsystemet 19'' ETSI
Sjökabelsortiment

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här!