Karriär

Om Tykoflex.

Tykoflex är ett familjeägt, svenskt verkstadsföretag beläget i Tyresö kommun, 20 km söder om Stockholm City. Företaget arbetar med tillverkning, produktutveckling, och försäljning av högkvalitativa kapslingar för skarvning och terminering av optokablar i luft, mark och hav samt kopplingselement för rörsystem. Tykoflex har en stark position i Skandinavien och exporterar till länder både inom och utanför EU.

Företaget har funnits sedan 1958 och tillverkning samt utveckling av produkter sker i egna lokaler i Tyresö. Tykoflex har idag 71 anställda med en omsättning på 130 MSEK år 2017 och befinner sig i ett expansivt läge med ökat fokus på automation.


Att jobba nära våra kunder löper som en röd tråd genom vår verksamhet. Metoder för att smidigt ta fram funktionella och fältmässiga prototyper är basen för en gemensam och framgångsrik produktutveckling.

Förutom egen tillverkning har vi även ett brett och djupt standardsortiment av agenturprodukter vilket innebär att vi kan erbjuda, totallösningar vid omfattande projekt, och snabba korrekta leveranser.


Kvalitet är en levande och integrerad del av vår verksamhet och 1997 erhöll vi ISO 9001 certifiering.

 

Miljö är viktigt för oss. Vi har systematiserat vårt miljöarbete ytterligare och erhöll ISO 14001 certifiering i februari 2009.

Vi kommer att spara dina uppgifter under tiden som rekryteringen pågår. Efter avslutad rekrytering kommer dina uppgifter inte längre finnas sparade hos oss

 
 
 
 
Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.