Karriär » Lediga tjänster » Produktion » Försäljningschef

Tykoflex söker en strategisk Försäljningschef

Om företaget
Tykoflex är ett familjeägt, svenskt verkstadsföretag beläget i Tyresö kommun, 20 km söder om Stockholm City. Här arbetar vi med tillverkning, produktutveckling, och försäljning av högkvalitativa kapslingar för skarvning och terminering av optokablar i luft, mark och hav samt kopplingselement för rörsystem. Vi har en stark position i Skandinavien och exporterar till länder både inom och utanför EU.
Företaget har funnits sedan 1958 och tillverkning samt utveckling av våra produkter sker i egna lokaler i Tyresö. Vi är idag 75 anställda med en omsättning på 130 MSEK år 2017 och vi befinner oss i ett expansivt och mycket spännande läge med extra satsning på export.

Om rollen
Tykoflex befinner sig i ett spännande expansivt skede och söker nu en strategisk Försäljningschef med placering i Tyresö utanför Stockholm.
Som Försäljningschef på Tykoflex har du resultat-, intäkts- och personalansvar med fortsatt fokus på kundrelationer och utveckling av verksamheten både i Sverige och internationellt. I ditt dagliga arbete kommer du att driva försäljningen framåt tillsammans med din grupp. Inledningsvis kommer en stor del av ditt arbeta innebära att bygga upp säljteamet, att skapa tydliga roller och verktyg för uppföljning. Du kommer också, i nära samarbeta med företagets affärsutvecklare, att arbeta med företagets marknadsplan. Du rapporterar till VD och sitter med i vår ledningsgrupp.

Din bakgrund
Du är en erfaren ledare och är van vid att ha ett övergripande ansvar. Du besitter ett inre driv och är bra på att bygga ett team och att få gruppen att nå uppsatta mål. Du har erfarenhet av strategiskt arbete i en ledningsgrupp samt att ha arbetat operativt med affärsutveckling och marknadsföring. Som ledare har du ett coachande förhållningssätt samt ett genuint intresse för människor. Som person är du affärsmässig, kreativ, prestigelös och bra på att skapa kontakter.

Vi söker dig som
  • Har gedigen erfarenhet av komplexförsäljning B2B i ledande position
  • Har en relevant akademisk examen
  • Är strategisk
  • Är resultatorienterad
  • Är van vid förhandlingar
  • Talar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift
  • Har eller har haft personalansvar
  • Har teknisk bakgrund eller intresse
  • Det är också meriterande om du har erfarenhet av exportförsäljning
I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys konsult André Chocron. Har du frågor eller funderingar kring tjänsten är du välkommen att kontakta André på telefon 076-044 26 25. Intervjuer hålls löpande och vi ser fram emot din ansökan med CV så snart som möjligt. Alla ansökningar behandlas strikt konfidentiellt.
Välkommen med din ansökan Klicka här ->
 
 
Vi kommer att spara dina uppgifter under tiden som rekryteringen pågår. Efter avslutad rekrytering kommer dina uppgifter inte längre finnas sparade hos oss.