Karriär » Lediga tjänster » Produktion » Kundansvarig säljare

Kundansvarig säljare

Om tjänsten
Tykoflex arbetar både på den svenska och den internationella marknaden. Försäljningen äger rum genom egen säljbearbetning, agenter samt återförsäljare och grossister. Som kundansvarig säljare hos oss blir du del av ett team som består av säljare, affärsutvecklare, säljchef och marknadsförare. Ditt huvudsakliga ansvar blir att förvalta och utveckla samarbetet med befintliga kunder samt att lokalisera och utveckla helt nya kunder framförallt i Skandinavien men också på den europeiska och internationella marknaden. På Tykoflex värdesätter vi långsiktiga kundrelationer.
 
Du upprättar försäljningsstrategier tillsammans med säljchefen samt säkerställer att leverans sker enligt avtal. Du arbetar självständigt och tar stort ansvar för både dina och teamets resultat och du förväntas också bidra till teamets utveckling. Med engagemang och vilja att vara med i vår tillväxtresa kommer du att bli en viktig spelare i vår exportsatsning.
 
Vi erbjuder dig ett stimulerande arbete med högkvalitativa produkter i ett bolag som drivs av entreprenörskap och där du uppmuntras att vara kreativ och utveckla nya idéer. Vi är ett gott kamratgäng och hos oss får du möjlighet till såväl personlig som professionell utveckling.
 
Formell kompetens
För att lyckas i rollen ska du ha:
  • Lägst gymnasieutbildning, gärna med inriktning teknik.
  • flerårig dokumenterad erfarenhet inom självständig och relationsbyggande försäljning; business to business
  • Erfarenhet av att ha lämnat offerter och avtalsförhandlingar
  • Goda datakunskaper i MS Office
  • Flytande svenska och engelska i både tal och skrift
  • B - körkort
Önskvärd kompetens
Det är också mycket meriterande om du har erfarenhet av teknisk försäljning inom telecom och/eller internationell försäljning eller arbete med återförsäljare och grossister.
Har du dessutom teknisk basförståelse för optisk fiber och behärskar annat europeiskt språk så är det att föredra.
 
Personliga egenskaper

Som person är du driven, målinriktad och förtroendeingivande och du har naturligtvis ett tekniskt intresse. Du trivs med eget ansvar och i ett företag som präglas av laganda. Du är en person som sprider energi och har lätt för att få med dig andra samtidigt som du är in lyssnande och prestigelös. Du drivs av att vinna affärer och affärsmannaskap är en självklar del hos dig.
 
Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort
Tjänsten är tillsvidareanställning, heltid Placering i Tyresö med ca 100 resdagar per år.
 
Tillträdesdag
Efter överenskommelse
 
Information
Arbetstider 8 – 16.45 med goda möjligheter till flex. Vi följer kollektivavtal.
 

Maila din ansökan till Tykoflex HR-chef Weronica.

Weronica Borgeström Prytz
Tel: 08 505 949 92
weronica.borgestrom.prytz@tykoflex.se
 
Vi kommer att spara dina uppgifter under tiden som rekryteringen pågår. Efter avslutad rekrytering kommer dina uppgifter inte längre finnas sparade hos oss.