Telecom » Skarvning optokabel » Skarvboxar markkabel

Skarvboxar markkabel

Telecombox 240 är ett modulsystem av låsbara kapslingar tillverkade i syrafast rostfritt stål. Kännetecknande är hög flexibilitet och enkel hantering. Tätning sker med O-ring och V-klamma som garanterar täthet motsvarande IP 68. Kapslingarna lämpar sig mycket väl för krävande miljöer och med torkmedel förblir boxen fuktfri även under extrema förhållanden.
 

Den cirkulära formen förenar kravet på en smidig och kompakt behållare med önskemålet att förvara fibrerna i mjuka cirkulära slingor med stor böjningsradie. Telecombox 240 är testad av och uppfyller Telias krav för skarvboxar (SOK 19850322).

 
Skarvbox T för rakskarvning inkl två kabelgenomföringar och en blindförskruvning.
 
Skarvbox TS för avgrening utan att bryta och skarva om samtliga fiber. Två anslutningshål för valfri kabelgenomföring eller blindförskruvning.
 
Skarvbox TSG för avgrening av många kablar utan att bryta och skarva om samtliga fiber.
 

Skarvbox TSM är framtagen för mångfiberkablar (typiskt 192-864 fiber) där kabeldiametern är större än vad skarvbox TSG kan hantera.

 

Skarvbox TSS för avgrening utan att bryta och skarva om samtliga fiber. Fem anslutningshål för valfri kabelgenomföring eller blindförskruvning.

 
Skarvbox TST för terminering i fält med kopplingsfält för upp till 48 SC-kontakter. Andra kontakttyper och fiberantal offereras på förfrågan.
 
Skarvbox TUT kan med olika tillbehör bestyckas för linjeskarvning, avgrening och spridningspunkt (accessnät). Skarvbox TUT levereras med inredning bestående av dragavlastare och fäste för Multikassetter och med tre hål för kabelanslutningar.
 
Telecombox Easy finns både för utomhus- och inomhusmontage och är en universell skarvbox som klarar rakskarv eller skarv med slinga, i båda fallen med möjlighet till avgrening.
Skarvbox TBXL ingår i ett modulsystem av låsbara kapslingar tillverkade i syrafast rostfritt stål.
Kännetecknande är stor flexibilitet, enkel hantering och täthet för både tryck och vakuum. Kapslingarna är lämpliga för krävande miljöer och med torkmedel förblir boxen fuktfri även under extrema förhållanden. Öppning och stängning sker enkelt med en enda skruv. Krympslang och grenklämma medföljer till ovala röret. Inredningen består av kassetter och dragavlastare för inkommande optokablar i alla ingångar.


Katalog

För mer information
ladda hem vår katalog här...


Webbkatalog

Eller sök i vår produktkatalog på nätet här....