Telecom » FTTH » Produkter

Produkter

ODF 19" T405 BLF Vår termineringsbox för 19"-stativ med vår välkända och uppskattade Multikassett för skarvning av pigtails och ribbon fan-out. Levereras komplett med hållare för 48 st 5mm mikrodukter. 48-96 abbonenter kan anslutas.
 
Skarvskåp T80 Maximal kapacitet erhålls med vårt nya skarvskåp T80. Skarvskåpet har utrymme för upp till 80 st skarvkassetter vilket innebär att upp till 768 abbonenter kan anslutas till skåpet. Skåpets konstruktion är flexibel, kompakt och mycket användarvänlig. Ett flyttbart skarvbord ingår som standard.
 
Skarvskåp T20 En fjärdedel av T80´s kapacitet, men med samma goda egenskaper. Skarvskåpet är utmärkt för områden med hög densitet fiber och med utrymme för 20 st Multikassetter fås en skarvkapacitet på upp till ca 960 fiber. Skåpet är anpassat för traditionell kabel såväl som mikrokabel, blåsfiber och mikrodukter. Upp till 192 abbonenter kan anslutas.
 
Skarvskåp T4 Tykoflex skarvskåp med utrymme för 4 Multikassetter är kompakt med fortfarande enkel att arbeta med. Kabelgenomföringen till skarvskåp T4 kan fås i olika utföranden med avseende på t.ex. kabeldimensioner och antal kablar. 48-72 abbonenter kan anslutas med mikrokabel eller mikrorör.
 
 
Kabelgenomföring TKT 7x7 Vår kabelgenomföring TKT 7x7 passar alla våra skarvboxar med PG 21 anslutning. TKT 7x7 kan ansluta upp till 7 kablar med dimensionerna upp till 7 mm. Tätningsmetoden är kall och ger bra dragavlastning och täthet motsvarande IP68.
 
Skarvbox BLF Är en del i ett modulärt system med täta och låsbara kapslingar i rostfritt syrafast stål. Skarvboxen kan ansluta 2 multidukter med Ø40 mm och användas som blåspunkt eller som traditionell skarvpunkt mellan vanliga kablar och blåsfiber. Upp till 48 mikrodukter kan anslutas.
 
Prefabricerad skarvbox Tykoflex har alltid möjligheten att i någon form prefabricera för att förenkla och spara kostnader. Vår skarvbox modell 240 kan prefabriceras med upp till 96 mikrodukter, Ø 5 mm. Mikrotuberna gjuts in i skarvboxens genomföring och en helt tät anslutning erhålls.
 
Skarvbox TB Skarvbox TB är framtagen för att skarva och distribuera mikrokablar. Upp till 72 mikrokablar kan anslutas i botten på skarvboxen.
 
Tykoflex mark- och skarvskåp Markskåp utgör tillsammans med skarvskåp en flexibel distibutionsnod för upp till 192 abbonenter.
 
Mikrodukt distributionsbox, BLP För att få ett mycket säkert skalskydd till kanalisationens skarvpunkter erbjuder Tykoflex en lösning i rostfritt stål. BLP kapslingen är garanterat tät och ger ett mycket gott skydd vid direktförläggning i mark.


Katalog

För mer information
ladda hem vår katalog här...


Webbkatalog

Eller sök i vår produktkatalog på nätet här....