Historia

Information till våra kunder och leverantörer

Vi vill med stor glädje och tillförsikt om framtiden informera om att vi sedan 21:a december 2022 ingår som dotterbolag till Lagercrantz Group AB, division Electrify.

Efter mer än 40 år av framgångsrika affärer som familjeföretaget Tykoflex AB har tiden kommit att kliva in i en ny ännu större familj inom Lagercrantz. Detta säkrar kraft och styrka för långsiktig framtida utveckling av bolaget, vår personal och framför allt våra kunder och partners.

Genom Lagercrantz Group får Tykoflex tillgång till det stora företagets strategiska kompetens, resurser och finansiella stabilitet. Samtidigt kommer verksamheten att fortsätta drivas som det kundnära företaget med vår engagerade personal och med produkter ”Made In Tyresö”.

”Vårt starka engagemang i Tykoflex bygger på dess långa tradition av framgångsrika affärer med produkter för kapslingar och kopplingar för tuffa och krävande miljöer. Vi ser stora möjligheter att vidareutveckla affärer och öka kundnyttan till Tykoflex kunder och är stolta att får ta över stafettpinnen som ägare efter familjen Örjes”, säger Peter Baaske, divisionschef Electrify inom Lagercrantz Group AB.