Om Tykoflex

Kundanpassade lösningar och flexibel produktion

Tykoflex AB är ett modernt verkstadsföretag med egen produktutveckling, försäljningskontor och produktionsanläggning i Tyresö strax söder om Stockholm. Här tillverkar vi under egna varumärken främst högkvalitativa kapslingar för skarvning och terminering av optokablar i luft, mark och hav. Vi har även i mer än 40 år tillverkat kopplingselement för rörsystem och bevattningsanläggningar.

Att jobba nära våra kunder löper som en röd tråd genom vår verksamhet. Metoder för att smidigt ta fram funktionella och fältmässiga prototyper är basen för en gemensam och framgångsrik produktutveckling.

Förutom egen tillverkning har vi även ett brett och djupt standardsortiment av agenturprodukter vilket innebär att vi kan erbjuda, totallösningar vid omfattande projekt, och snabba korrekta leveranser.

Kvalitet är en levande och integrerad del av vår verksamhet och 1997 erhöll vi ISO 9001 certifiering.

Miljö är viktigt för oss. Vi har systematiserat vårt miljöarbete ytterligare och erhöll ISO 14001 certifiering i februari 2009.

Arbetsmiljö är en integrerad del i vår verksamhet och vi erhöll ISO 45001 certifiering 2024.


 

 

 

 

 

 

 


Tykoflex AB har ett ledningssystem som uppfyller kraven enligt ISO 9001:2015 (Kvalitetsledning), ISO 14001:2015 (Miljöledning) och ISO 45001:2018 (Arbetsmiljö).