Lär känna våra medarbetare

23 Nov 2021

Här får du möjlighet att bekanta dig med några utav de personer som gör Tykoflex högkvalitativa produkter möjliga. Hos oss har alla anställda lika stort bidrag till en nöjd kundupplevelse. Den här gången har vi tagit ett snack med Anna Matentzoglo som arbetar på monteringen.

På vilket sätt bidrar din roll till att Tykoflex kan leverera säkra infrastrukturlösningar för ett tryggt och fungerande samhälle?
Min roll är på avdelning Tele, där jag plockar, bygger och packar efter order till kund. Genom att arbeta säkert och tänka kvalitet har jag uppnått det jag vill och det Tykoflex står för.

Vad tittar du helst på, på tv och varför?
Det jag tittar på tv är nyheter, film, serier, samhällsprogram. Jag kopplar av framför tv 🙂

Hur är det att vara kvinna i en mansdominerad bransch?
Det är utmanande, intensivt och roligt. Killarna är enkla, okomplicerade, hjälpsamma och sig själva. För mig är yrket som montör nytt så jag lär mig nya saker varje dag som är både intressant, roligt och givande.

Varför är det viktigt med mångfald på arbetsplatsen?
Man tänker på olika sätt och utför saker olika vilket gör att man lär sig av varandra. När kreativitet och personliga egenskaper blandas och nyttjas når man ett bättre resultat på företaget.

Vilken är din bästa plats på jorden?
Varsomhelst där jag känner mig lugn, trygg och lycklig. Men för att säga en plats är det att vara i den vackra naturen.

Vad är du mest stolt över på arbetsplatsen?
Jag är stolt över det vi åstadkommer tillsammans, att vi trivs ihop och har roligt på vägen till målet. Alla har en uppgift och behövs. Ordning och reda och viljan att hjälpa varandra hjälper oss att vara effektiva.

/ Anna