Tykoflex välkomnar Kajsa Tengroth som ny inköpschef

14 apr 2021

Kajsa Tengroth är sedan januari ny inköpschef på Tykoflex AB. Hon har tidigare arbetat med strategiskt inköp, senast i rollen som strategisk inköpare på City Mail.

Vi är mycket glada att Kajsa har valt att fortsätta sin karriär hos oss på Tykoflex. Vi rustar företaget för fortsatt tillväxt och Kajsas insatser kommer vara en viktig del i det arbetet, säger Emelie Örjes, VD för Tykoflex AB.

Det som lockade mig till Tykoflex var bland annat att få jobba med inköp på ett företag inom tillverkningsindustrin som har stort fokus på kvalitet och hållbarhet, säger Kajsa Tengroth.

Tykoflex, som startade 1958 i en villa i Tyresö utanför Stockholm, har blivit branschledande med sina driftsäkra produkter för optisk fiberkommunikation, tekniken bakom snabbare bredband, telefoni och kabel-tv. Andra produktområden är flexibla kopplingselement för rörsystem samt hinderljus för master och torn.

Företaget står inför en satsning främst internationellt och vi behöver ständigt arbeta med örat mot marknaden och tätt ihop med våra leverantörer för att förstå och kunna parera de utmaningar som ligger framför oss.

Jag ser fram emot att få bli en del av Tykoflex och vara med på den tillväxtresa som vi nu har framför oss. Att skapa goda relationer är en av mina styrkor vilket är något jag tror Tykoflex kan ha stor nytta av i det här skedet, avslutar Kajsa Tengroth.

 

Varmt välkommen till Tykoflex Kajsa Tengroth, önskar Emelie Örjes, VD Tykoflex AB.

 

För mer information, kontakta:

Bild av Kajsa Tengroth

Inköpschef

Kajsa Tengroth

Telefon: +46 8 505 949 61

Bild av Emelie Örjes

Emelie Örjes

Telefon: +46 8 505 949 00